Rozdano nagrody w konkursie „Najlepszy Produkt Powiatu Strzeleckiego 2009”,
W kategorii przetwórstwo rolno-spożywcze tytuł najlepszego produktu otrzymała PIECZEŃ Z DZIKA PODANA Z KLUSKAMI, KAPUSTĄ NA CIEPŁO I SURÓWKAMI z Restauracji „Złoty Bażant” Marka i Johanny Mientus z Izbicka
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Społecznego z Programu
Operacyjnego Kapitał Ludzki, na lata 2007-2013
DOSKONALENIE JST W PROCESIE SAMOOCENY CAF
Strona używa plików cookies w celu poprawnego korzystania z serwisu.
Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia.
Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza wyrażenie zgody.
Dowiedz się więcej o tym, jak używamy plików cookies z
.